Fly Drive Cyprus

De toeristische routes van het eiland lenen zich uitstekend voor een fly drive Cyprus. Hoewel het een relatief klein eiland is, valt er veel te ontdekken met een fly drive Cyprus: een rijke keuken, archeologische vindplaatsen, stranden, bergen, enzovoort. Je kunt zonder problemen afdwalen van je voorgenomen route, want er zijn altijd bezienswaardigheden in de buurt en de Cyprioten zijn erg gastvrij en ze zijn altijd bereid om je verder te helpen. Dit hoort allemaal tot de typisch cypriotische ervaring en dat is precies wat een fly drive Cyprus zo de moeite waard maakt!

Cyprus was tot 1960 Brits grondgebied. Ondanks een grondwet die de macht verdeeld tussen de Grieks-cypriotische en Turks-cypriotische bevolking, is er soms onrust tussen de twee bloedgroepen.

Het klimaat is mediterraan met droge, hete zomers en natte, koude winters.

Fly drive Cyprus bestemmingen

Nicosia: Bezoek de hoofdstad van Cyprus, waar je oude monumenten, kerken en moskeeën vindt en een scala aan winkels, bars en restaurants.

Larnaca: Ga naar de havenstad Larnaca met zijn mooie stranden, oude fort en schilderachtige vissersdorpje.

Famagusta: Verken de archeologische ruïnes in deze oude stad, waaronder de toren van Othello, de Sint-Nicolaaskathedraal en het kasteel van Salamon.

Paphos: Maak een rit langs de prachtige kustlijn naar Paphos voor een adembenemend uitzicht op de Middellandse Zee. Hier kun je historische plaatsen verkennen, zoals Tombs of the Kings, of de dierentuin van Paphos bezoeken.

Limassol: Bekijk de oude stad van Limassol met zijn indrukwekkende kasteel en smalle straatjes vol winkelmogelijkheden. Bezoek ook een van de vele wijnhuizen of maak een boottocht vanuit de jachthaven van Limassol.

 • Cyprus Villages Traditional Houses

  Cyprus Villages Traditional Houses

  UNIEKE AANBIEDING: Bij een verblijf van minimaal 7 nachten ontvang je gratis een Cyprus Villages Experience pakket. Dat betekent per persoon: – gratis welkomstdrankje – gratis 1x diner of lunch inclusief kleine wijnproeverij – gratis workshop Bourekkia maken – gratis demonstratie …

   38,14 Aanbieder:
  Bekijk bij aanbieder
 • Fly-drive De bezienswaardigheden van Cyprus

  Fly-drive De bezienswaardigheden van Cyprus

  Een perfecte manier om Cyprus te ontdekken is met een eigen auto. Reis in je eigen tempo, maak stops waar je maar wilt en ervaar Cyprus op geheel eigen wijze. De wegen op Cyprus zijn goed en de bewegwijzering is …

   830,47 Aanbieder:
  Bekijk bij aanbieder