Fly drive Tenerife

Fly drive Tenerife

fly drive tenerife

De meeste mensen komen naar Tenerife om te zonnebaden, te zwemmen, lekker te eten en zichzelf te verwennen. Maar wat maakt dat mensen jaar na jaar terugkomen is de unieke variatie die het eiland biedt. Tenerife is veel meer dan de stranden. U vindt er traditionele festivals, glinsterende sneeuw en gloeiende lava. Voor de bezoeker is elke dag iets nieuws om te ontdekken.

Het dagelijks leven op Tenerife is altijd gekleurd door de invloed van de vulkaan Teide. Met zijn 3.718 meter is het de hoogste berg van Spanje en haar oerkracht heeft zowel dorpen verwoest als leven gegeven in de vorm van vruchtbare grond. Voor de oorspronkelijke bewoners van het eiland (de Guanches), was de berg heilig. Iedereen die langere tijd op Tenerife doorbrengt komt vroeg of laat terecht op de kleine kronkelende wegen die naar de top van de berg leiden. Op deze wegen bevindt u zich afwisselend boven en in de wolken en zult u gefascineerd zijn door de dramatische veranderingen in het weer en het prachtige uitzicht op de Canarische Eilanden.

De noordelijke delen van Tenerife, Valle de la Ortava en Isla Baja (ook bekend als het “Geheim van Tenerife”), zijn ideaal voor iedereen die op zoek is naar zee, geschiedenis, vrije tijd en platteland. Het toerisme op de Canarische Eilanden is begonnen in de stad Puerto de la Cruz. Deze stad van la Ortova staat vol met prachtige en historische gebouwen en is omgeven door bananenplantages. Het Los Realejos district heeft diep gewortelde landbouw tradities en hier kunt u zich ontspannen op het platteland of op een prachtige accommodatie aan de kust.

Lees meer over Santa Cruz de Tenerife, de hoofdstad van Tenerife.

[framed_box bgColor=”#F3F6FF”][one_fourth]
[list style=”list6″ color=”gray”]

[/list]
[/one_fourth]
[one_fourth]
[list style=”list6″ color=”gray”]

[/list]
[/one_fourth]
[one_fourth]
[list style=”list6″ color=”gray”]

[/list]
[/one_fourth]
[one_fourth_last]
[list style=”list6″ color=”gray”]

[/list]
[/one_fourth_last]
[/framed_box]