Fly drive Hollywood

Hollywood heeft een lange geschiedenis van glitter en glamour in de film, televisie en muziek-industrie, maar de meeste studio’s zijn al uitgeweken naar andere, minder eigenzinnige wijken in LA, zoals Burbank. Toch trekt Hollywood nog steeds miljoenen bezoekers per jaar die er naartoe reizen om er hulde te brengen aan hun favoriete sterren of een glimp hopen op te vangen van een beroemdheid. En soms lukt dat nog ook! Omdat Hollywood al jaren een nogal louche reputatie heeft, probeert men tegenwoordig de slechte wijken te renoveren, om ze op die manier toch aantrekkelijk te maken voor toeristen.

Het is leuk om Hollywood te voet te verkennen, maar veruit de beste manier om Hollywood en al haar bezienswaardigheden te zien is door een bustoer te doen door de stad. Er is veel keus en de meeste bustoers zijn zeer goed; ze voorzien je van een uitstekend overzicht van de historische attracties in de stad. Een deel van de bustoers is vrij kort, terwijl andere juist een complete dag kunnen beslaan.

Je kunt er ook voor kiezen om een rondleiding door Hollywoord te nemen, omdat er enkele must-sees zijn tijdens een bezoek aan Hollywood, zoals de Hollywood Walk of Fame, het Grauman’s Chinese Theatre, het Hollywood History Museum, Madame Tussauds en het Kodak Centre.